Handen uit de Mouwen

Welkom bij projectgroep  ‘Handen uit de mouwen’. Doel van deze projectgroep is om het geloof letterlijk handen en voeten te geven door concreet iets voor een naaste te doen die daar om wat voor een reden niet toe in staat is of daar gewoonweg de middelen en financiën niet voor heeft.

Ruim een jaar geleden zijn we gestart met de eerste klus en dat was een groot succes! In 2,5 uur tijd hebben Pieter, Gert, DaniŃ‘l en Thessa een voortuin aangepakt van een jonge dame uit Oss.  Als dank werden we na afloop getrakteerd op een heerlijke lunch!

Er is een appgroep aangemaakt en het is de bedoeling dat zodra er een klus binnenkomt er een oproep wordt gedaan wie er mee wil en kan helpen. De vragen komen in eerste instantie vanuit de diaconie binnen en op termijn hopen we ook vragen op te kunnen pakken vanuit organisaties binnen de gemeente Oss. Het zijn korte klussen (aanpakken van een tuin, helpen verhuizen, schilderen, etc) die in principe in een dagdeel in het weekend gedaan kan worden.
Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, dus we zijn nog op zoek naar meer man/vrouw kracht om ons te ondersteunen!

Zodra we meer mensen hebben, is het ook geen probleem als je een keer niet kunt. Deze oproep geldt voor iedereen; jong, oud, groot, klein. De enige commitment die je met ons aangaat is dat je af en toe de handen uit de mouwen steekt en meehelpt.
Hoe fijn is het om in zo weinig tijd, zoveel voor een ander te kunnen betekenen? Samen kunnen we immers meer!
Graag zie ik jullie reacties tegemoet! Je kunt mij bereiken via thessasuijkerbuijk@kpnmail.nl (Thessa Suijkerbuijk).
 
terug