Welkom in de Paaskerk

Welkom bij de Protestantse Gemeente Oss, de Paaskerk.
Iedere zondag is er een kerkdienst om 10.00u. 
De kerkdiensten zijn ook online te volgen via kerkdienstgemist.nl De uitzendingen blijven maximaal 2 maanden beschikbaar.
 

Ik ben hier nieuw

Wat leuk dat u ons hebt weten te vinden. Op deze website leggen we uit wie we zijn en wat we doen. U bent van harte welkom bij onze kerkdiensten en activiteiten. Heeft u een vraag of wilt u graag kennismaken? Neem dan gerust contact op met onze dominee

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn een levendige en veelkleurige geloofsgemeenschap, verzameld rondom de bijbel, geworteld in de protestantse traditie. Samen proberen wij het evangelie vorm te geven in ons dagelijks leven. Met ruimte en respect voor verschillen en diversiteit. We bewegen ons tussen zoeken en zeker weten in. Wij zijn in open gesprek met kerken en christenen wereldwijd om op die manier steeds opnieuw te ontdekken wat geloven is. Als kerk leveren wij een actieve bijdrage aan de samenleving.


Inzameling van de gaven

Er zijn geen gewone collectes tijdens online diensten. Maar er wordt wel een beroep gedaan op uw bijdrage. U kunt uw giften voor de Paaskerk ook overmaken, per zondag of per maand op:

  • Het rekeningnummer van de diaconie is NL79 RABO 0170479625
  • Het rekeningnummer van de kerk is NL22 RABO 0170 4855 01

Nieuwsbrief

Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we u per email op de hoogte van de vieringen en activiteiten. U kunt zich voor de nieuwsbrief (inclusief liturgie en het kerkblad) aanmelden via:  nieuwsbrief@pknoss.nl Het emailadres van de nieuwsbrief kunt u ook gebruiken voor het doorgeven van berichten, wijzigingen, enz.
Kijkt u vooral eerst in de spambox van uw mailprogramma als u de nieuwsbrief niet (meer) ontvangt. Het spamfilter van uw mailprogramma of provider moet u dan (laten) aanpassen.

Corona maatregelen

Het gebruik van het kerkgebouw en de faciliteiten zijn beschreven in het Gebruiks- en reinigingsplan

Privacyverklaring

Kerkdiensten en andere activiteiten in de kerkzaal kunnen worden opgenomen en publiek uitgezonden op het internet via kerkdienstgemist.nl voor belangstellenden die niet naar de kerk kunnen komen of een kerkdienst hebben gemist. Een vaste camera is gericht op het liturgisch centrum voor in de kerk. Als u niet in beeld wil komen kunt u achterin plaats nemen. Voor meer informatie zie: privacyverklaring en formulier verklaring AVG.

Kerkelijk Bureau

Het kerkelijk bureau is op de laatste dinsdag van de maand geopend van 9:00 tot 11:00 uur. Mocht u tussentijds zaken hebben die niet kunnen wachten, dan kunt u Albert Rozema bellen 06-83207785.
U kunt ook contact opnemen door een e-mail te sturen aan kerkelijk.bureau@pknoss.nl.

 
terug