zondag 14 mei 2023

Koffieconcert 14 mei 2023 - Onder de Appelboom

Datum: 
 zondag 14 mei 2023
Tijdstip: 
 11:45  - 12:30

Op zondag 14 mei, Moederdag, is er een koffieconcert in de Paaskerk, aansluitend aan de koffie na de dienst. Het zal beginnen rond 11.45 uur.
Het concert wordt gegeven door het ensemble 'Onder de Appelboom', bekend van eerdere koffieconcerten. En Paul Gelsing heeft ook een aantal keren onze kerkdienst prachtig begeleid.
Paul schrijft: “Onder de Appelboom is uitgebreid! Pianist Paul Gelsing en klarinettist Angela Kreeftmeijer, die al vaker in de Paaskerk hebben gespeeld, worden voor hun nieuwe programma versterkt met André Wierenga op banjo en gitaar, en Desirée Verlaan, zang. Thema van dat programma is de muziek van Amerika uit de eerste heft van de vorige eeuw: de smeltkroes  van muzikale invloeden die leidde tot blues en jazz, maar ook tot de typisch Amerikaanse klassieke muziek van Gershwin, Copland en Bernstein. En de speelse klankexperimenten van bijvoorbeeld John Cage. Volgend seizoen brengt Onder de Appelboom dit programma als theatervoorstelling. Maar nu alvast een muzikaal voorproefje!”
Het klinkt veelbelovend. Van harte aanbevolen! De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage aan de onkosten na afloop is gewenst.
 

terug